Известие

Collapse
No announcement yet.

Един много хубав ден ! :)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Един много хубав ден ! :)

И така.... сутринта ставам, излизам и тръгвам към личният ми лекар! Всичко добре ! На кулата спуквам предна лява гума (майка му стара ) ! Нищо!... имам резервна ... слагам си я и продължавам .... стигам до личната ми лекарка (като съм паркирал колата на синя зона )! Свършвам си работата и тръгвам към колата за да си ходя. Когато отивам до нея виждам че нещо не е наред...Мдааа ... някой ме е блъснал - фарът не прилича на нищо и ламарината е огъната. Цялата броня е издраскана .... Викам КАТ и ги питам дали гражданската отговорност ще ми покрие нещо (тъй като е "неизвестен нарушител" )...
    отговорът беше следния : "Еми ... хмм .. НЕ! Няма как да покрие каквито и да е щити тъй като не знаем кой е извършил нарушението"!
    След няколко псувни на "майка" между мене и полицаите ... те си тръгнаха, взеха ми телефонният номер и ми казаха "ще ви звъннем ако го намерим" (сиреч: "приятен ден, няма какво да направиме" )!
    И така реших да искам вашите идеи! Какво мога да направя и дали трябва да се пребоядисва цялата кола. Къде може да се оправи и колко пари горе-долу ще ми трябват... помощ!

http://www.bulpics.com/images/guest/pic0002.jpg
    http://www.bulpics.com/images/guest/pic0003.jpg
    http://www.bulpics.com/images/guest/pic0005.jpg
    http://www.bulpics.com/images/guest/pic0004.jpg
    http://www.bulpics.com/images/guest/pic0017.jpg
    http://www.bulpics.com/images/guest/pic0009_2.jpg
    http://www.bulpics.com/images/guest/pic0021.jpg
    http://www.bulpics.com/images/guest/pic0015.jpg

P.S. - Колата е 2000г. 2,4 jdt ...
    Благодаря предварително !
    Last edited by SoullessOne; d.m.y г., 00:37.

Кофти история !!!
    Нямаш ли каско ?
    Ще ти споделя как аз се оправих с идентични (да не кажа 1:1) проблеми - 160 лева фар и 120 за пребоядисване на бронята (само бронята), така че най-много за калника още 30-40-50 лева и си ок....
    Ако искаш съвет за бояджия и човек за фар , пиши....
    AR 166/159 - 2.4 jtd/m

Comment

Мне... каското трябваше да си го направя тази седмица ... Много гадно се получи...
      И.. да! Ще съм ти много благодарен ако споделиш едно телефонче, че иначе утре трябва да обикалям пак из цяла София търсейки за фар и свестен бояджия...

Comment

Колега ако случайно нямаш какво да го правиш счупения фар, имам интерес да го купя.
        Иначе успех с ремонта и дано да е по-тънко..

П.С за да не мислиш, че искам да те пързалям, да кажа че от фара ми трябва само едно рефлекторче. Ако не може да се смени джама на фара и решиш да му вземеш някакви пари пиши едно лично
        "Аз не съм гинеколог по принцип, но мога да погледна"

Comment

Аз моята 3 пъти ме блъснаха ако смятам освен таван, преден и заден капак всичко е пребоедисано вече...

Имам съща цвят като твоята и я направих вув Мото Експерт във Горубляне. Добре го правят (поне никаква разлика не виждам). Правят и тенекия естествено.

Аз си направих бронята за моята сметка и изляза около 100лв.
          За калник, питай ги може и да го оправят макар че може по лесно и ефтино със друг калник --> Драгичево или при Италянеца.
          За фар, може и Депо нов около 150лв.

Успех колега и ебаси майката на тези тъпаци дето не могат да карат и дури избягат...
          Alfa 166 2.4JTD 136hp + ксенон 4300к + добавен Cruise Control + нов държач за дясно задно стъкло + ново Турбо (оригиналното така че никъв ремап мимап) + интеркулер "тунинг" от Румен + ремонтирана ГНП + още много идей за подобрение

Comment

Много гадно, оправи я колега, не вярвам да ти стъпи ремонта на повече от 400лв, кофти, но задължително каско, да не те боли глава после.
            Аз като спирам някъде оглеждам има ли място колата отпред да излезе, отзад. Оттрани да минават колите и ако треба я местя другаде. И никога на завой не спирам, че задират броните.
            sigpic
            Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от Christweil Покажи съобщение
              За фар, може и Депо нов около 150лв.
              Сефте чувам че Депо имат за 166 фарове... ще купя 6 ако ми ги намериш...
              Най-тънкана е чисто ново Валео за около 550 лева ако е без ксенон.
              безплатни обяви
              Моята 166

Comment

Първоначално публикувано от ACEHOB Покажи съобщение
                Най-тънкана е чисто ново Валео за около 550 лева ако е без ксенон.
                Бъркаш колега, заповедай :

http://www.avtosklad.bg/12/%D0%A4%D0...Romeo-166.html
                Last edited by souze; d.m.y г., 17:26.
                "Аз не съм гинеколог по принцип, но мога да погледна"

Comment

Първоначално публикувано от ACEHOB Покажи съобщение
                  Значи си преготви около 1000 кинта
                  Линка го даде колегата преди мен.
                  Last edited by Christweil; d.m.y г., 08:15.
                  Alfa 166 2.4JTD 136hp + ксенон 4300к + добавен Cruise Control + нов държач за дясно задно стъкло + ново Турбо (оригиналното така че никъв ремап мимап) + интеркулер "тунинг" от Румен + ремонтирана ГНП + още много идей за подобрение

Comment

Поръчах си 1 фар от Депо за 180 кинта, понеделник ще дойде Вчера отидох при 1 пич в Слатина и ми каза... "Докарваш ми я сутринта, носиш ми 280лв. и вечерта си я взимаш.... " Таа... така... ще видим какво ще стане. Ще пусна 1-2 снимки като я оправя...
                    Мерси много на всички !

Comment

колега сори че не реагирах по рано !!! Много ми е натопорчено, защото правя ремонт в нас и направо ми е лудница. Понякога дори не мога да достигна до компа да го избърша от 5-те сантима прах която е натрупала по клавиатурата.
                      AR 166/159 - 2.4 jtd/m

Comment

За тия фарове на Депо,само лоши неща съм чувал.Къде я закара колата колега,при 109-то училище ли?
                        Alfa 155 1.7,1.8 ex
                        Alfa 166 2.4 3 ex
                        155 1.8 MY 95 sport

Comment

em4o1 - Мерси много ! Звъннах му на твоя човек за фара, но ми каза, че няма в наличност... Явно ще чакам от Депо...., а пък за бояджията мисля утре да мина да видя как стоят нещата

Flame - Защо само лоши неща ? Иначе ще я закарам преди борсата в Слатина, зад газостанцията...

ПС. - Аз се чудех .. понеже на фарът ми е счупен само джамът, дали има някакъв начин като ми дойде фарът от Депо да взема джама на новият и да го сложа на старият ?!

Comment

На Фиат мареа слагах нов фар депо.Фара е с лупа,подобен като на 166.Рефлектора на дългите беше отличен и светеше супер,но късите бяха на старо изгоряло валео.Един ден не издържах и отворих новия си фар,рефлектора на лупата беше отчайващ,дадох го в стрелча за рециклиране и светна.Отделно цялостната изработка и пластмаса на фара е доста по гадна от на валео.Първата снимка е как изглеждаше след 2 месеца употреба и като оставим настрана леко изгорялото просто цялото покритие беше едно такова грапаво,матирано и неотразяващо.А втората е как стана от стрелча.
                            Attached Files

Comment

Първоначално публикувано от Flame Покажи съобщение
                              За тия фарове на Депо,само лоши неща съм чувал
                              аз пък за българия много лоши неща съм "чувал" обаче след като вярвам само на себе си дойдох да видя и ми хареса все пък...

то ако само е вапрос да пратиш рефлектор на депото вув стрелча, все още си струва доста спраму над 500 кинта за валеото
                              Last edited by Christweil; d.m.y г., 23:19.

Comment

Working...
                              X